HER KØBES ØLLET FRA PLADDERBALLE BRYGHUS

Find nærmeste udsalgssted her.

Een ting er at lave godt øl, noget andet er, at få det ud til det tørstige folk. Transport, håndtering, logistik og hvad de hedder - alle disse lavpraktiske ting, som er nødvendige for at bringe øllet fra gær til gane, er som regel omkostningstunge for småbryggerier, der typisk kun skal have mindre mængder øl bragt i vej. Distancen til kunden er den samme...

Stor var glæden derfor - ikke alene på Pladderballe Bryghus, men tillige i Pladderballe Handelsstandsforening, på rådhuset og overalt i kredse, som værdsætter initiativ og virkelyst og har byens foretagsomhed på hjerte - da det lykkedes et medlem af bryghusets bestyrelse at lande en distributionsaftale med COOP DANMARK, som bekendt med rod i den allerfineste danske andelstradition!

Nostalgi i gården bag den gamle brugsforening, hvorfra lastbiler og cykelbude har distribueret dagligvarer gennem århundreder.

Som altid er denne slags aftaler på allerhøjeste niveau - af hensyn til misundelige konkurrenter og forretningshemmeligheder - i al almindelighed omgærdet af stor diskretion. Men vi kan røbe, at vor udsendte fra bryghuset og COOP's chefforhandler ikke er logebrødre eller har mødt hinanden på golfbanen, ligesom der heller ikke har kunnet dokumenteres seksuelle relationer dem imellem. Som det er tilfældet i Pladderballe Bryghus' kobberkedler, så var kemien bare go'... Det skal alle elskere af godt øl være glade for! Det betyder nemlig, at MONRAD & RISLUND CLASSIC PILSNER, KALAPØJSER, BRODTGAARD BASEMENT RESERVE og KAKERLAKPULER er gjort tilgængelige i hele Danmark. Det gode øl fra Pladderballe Bryghus kan købes i landets fjerneste afkroge! I DAGLI´BRUGSEN, i SUPERBRUGSEN og i KVICKLY. Diskret nøjes vi med at hilse dette fantastiske faktum velkommen, med et hviskendeHURRA!!!

Hverdag på forvalterkontoret:
”To kasser Kalapøjser og et gros Kakerlakpuler, s´gerne...”

Se her hvor nærmeste udsalgssted for det gode øl fra Pladderballe Bryghus befinder sig i forhold til din øjeblikkelige position. Men lad det nu ikke løbe af med dig. Husk hvad Brodtgaard siger: ”Det er åndssvagt at dø af druk. Så kan man jo ikke få sig en bajer mere...” SKÅL!